Mieli lankytojai,

Informacijos apie patiekalo sudėtyje esančias alergiją ar netoleravimą sukeliančias medžiagas prašome teirautis aptarnaujančio personalo.

Mūsų patiekalų gamyboje naudojami šie produktai arba medžiagos:

  • (1) Glitimo turintys javai (kviečiai, rugiai, miežiai ir t.t.);
  • (2) Vėžiagyviai ir jų produktai;
  • (3)Kiaušiniai ir jų produktai;
  • (4) Žuvys ir jų produktai;
  • (5) Žemės riešutai ir jų produktai;
  • (6) Sojų pupelės ir jų produktai;
  • (7) Pienas ir jo produktai;
  • (8) Riešutai (anakardžiai, graikiniai riešutai ir t.t.);
  • (9) Salierai ir jų produktai;
  • (10) Garstyčios ir jų produktai;
  • (11) Sezamų sėklos ir jų produktai;
  • (12) Sieros dioksidas ir sulfitai (vynas, sidras ir t.t.);
  • (13) Moliuskai ir jų produktai;